Finalitza La Ciutat de les Dones amb molt bons resultats

11

Els passat dies 21, 22 i 24 de novembre es va realitzar el Seminari la Ciutat de les Dones als municipis de Gavà i Granollers. Les membres del Conseil Régional de Tánger Tetouan es van desplaçar per compartir les bones pràctiques i tècniques de treball en urbanisme amb perspectiva de gènere que s’han dut a terme a diferents indrets.

Volem agrair a totes les persones i col.lectius participants l’esforç realitzat durant el matí de conferències. Des de la Regió de Tanger-Tétouan, Mina Rochati va explicar el projecte Initiative Régionale, que reforça les capacitats de les Comissions de Paritat i Igualtat d’Oportunitats dels municipis rurals. Foren molt encoratjadores les conferències de Gavà i Granollers, ja que mostren que és possible incloure l’urbanisme a les agendes i treball de les Àrees d’Igualtat ajudant a fer barris més amables i inclusius. El treball de Montaner Muxí i Punt 6 a Buenos Aires va ser un molt bon exemple de metodologia de treball a seguir. El treball presentat per Equal Saree mostrà una experiència que obre noves possibilitats per a la professió de l’arquitectura en contextos emergents centrats en les dones com a objectiu. I, finalment, Regen ens ensenyà com és possible treballar amb la ciutadania per construir ciutats adaptades a les voluntats i necessitats de les persones.

Els tallers metodològics participatius comptarem amb la participació de moltes veïnes dels municipis i de diverses professionals i personal tècnic. Properament publicarem a la web de Camina Tamshi els informes amb els resultats dels tallers.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.