Procés

 

Municipi Gueznaia,  febrer 2015

A la segona estada al municipi Gueznaia a partir de les observacions in situ, entrevistes i tallers participatius amb els grups de dones, es vol conèixer en profunditat la seva relació quotidiana amb el barri. La voluntat d’aquestes activitats és fer visible les necessitats de les dones i posar en valor les tasques que fan i el paper social de les mateixes.

Veure Mapa

 

Gavà, març 2015

L’acció al carrer és un acte reivindicatiu que es desenvolupa a la ciutat de Gavà amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament d’aquest municipi. Potenciant la participació activa de la ciutadania, aquesta acció mostra els resultats obtinguts al seminari La ciutat de les dones, amb la finalitat d’aconseguir una ciutat més inclusiva.

 

LA CIUTAT DE LES DONES

21, 22 i 24 de novembre 2014
Gavà i Granollers

Poster seminari

 

El seminari La ciutat de les dones vol donar a conèixer a professionals dels àmbits de l’urbanisme i del gènere, i membres de les administracions públiques de Catalunya i la regió de Tanger-Tétouan bones pràctiques i tècniques de treball que s’han dut a terme a diferents indrets.

La ciutat de les dones es desenvolupa en tres jornades durant el mes de novembre del 2014. En la primera, de formació teòrica, els grups d’organitzadores i persones convidades presenten mitjançant diverses conferències, algunes experiències d’inclusió a l’espai públic així com iniciatives públiques orientades cap aquest fi. Durant els següents dies, es realitzen dos tallers de formació pràctica i metodològica on Col·lectiu Punt 6 facilita eines, a través de diferents activitats, per donar a conèixer l’ús que fan les veïnes dels municipis de Gavà i Granollers de l’espai públic.

Veure Galeria

Gavà Tv

Notícia: “Jornada participativa amb les veïnes de Sant Miquel per millorar el barri

Notícia: “32 dones han participat a l’activitat “Les dones fem barri”

 

Municipi de Gueznaia, desembre 2014

La primera estada al municipi Gueznaia té com a objecte consolidar l’equip de treball integrat per les sòcies de la província de Barcelona i de la regió de Tanger-Tétouan. Serveix també com a formació introductòria sobre l’urbanisme amb perspectiva de gènere per als agents tècnics dels municipis urbans assistents de la regió de Tanger-Tétouan.  Durant aquesta primera estada es fan activitats destinades a conèixer la zona i es recull tota la informació necessària per la realització dels tallers participatius de la propera estada.

Veure Mapa

This Campaign has ended. No more pledges can be made.