FEMME EL PARC

Gavà, 7 de març 2015.

Parc Municipal Torre Lluch.

La instal·lació “Femme el parc” s’emmarca dins el seminari La ciutat de les dones i té la voluntat de fer visibles les bones pràctiques que, els últims anys, el municipi de Gavà ha desenvolupat en incorporar la perspectiva de gènere en l’urbanisme de la ciutat.

Plànol icones

La instal·lació:

Els panells mostren la informació relativa al taller metodològic participatiu que es va fer el passat 24 de novembre amb un grup de veïnes de Gavà i que ha sigut clau per a la realització de la instal·lació. D’aquest taller, es van extreure les bones pràctiques del parc i del seu entorn que des d’una aproximació de gènere s’han fet en l’urbanisme d’aquest espai públic. Aquestes bones pràctiques estan directament relacionades amb els 5 temes del projecte; la conciliació, mobilitat, relació, autonomia i representativitat.

Les 15 enganxines repartides arreu del parc conviden als i les espectadores a reflexionar sobre els 5 temes principals del projecte Camina Tamshi.

Aquesta activitat s’ha realitzat amb el suport de l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Gavà i s’emmarca dins l’agenda d’activitats del Març Violeta 2015.

 

 

 

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.