Propera parada: Gueznaia II

12

Les nostres companyes Julia i Dafne ja estan preparant la propera estada a Marroc que tindrà lloc del 8 al 12 de febrer i ens acompanyarà la Dra. Zaida Muxí, com a representant de Montaner Muxí Arquitectes, amb qui juntament realitzarem al municipi de Gueznaia una formació metodològica i tallers participatius amb un grup de dones i començarem a treballar en la Guia de recomanacions i avaluació urbana amb perspectiva de gènere amb l’equip tècnic del municipi.

L’objectiu de la formació és donar eines bàsiques i documentació necessària per a incorporar la perspectiva de gènere al disseny urbà i així realitzar diagnòstics i avaluacions urbanes amb perspectiva de gènere. La jornada es divideix en dues parts, una teòrica i una pràctica on s’utilitzarà l’eina DUG (Diagnòstic i avaluació Urbana amb perspectiva de Gènere) de les companyes del Col·lectiu Punt6.

L’objectiu dels tallers és conèixer, descriure i donar visibilitat a les tasques diàries que realitzen les dones i valorar l’experiència que tenen dels diferents espais que habiten. Els tallers es duran a terme en dues jornades, en la primera es farà l’activitat Cadena d’itineraris quotidians i en la segona dos Recorreguts Urbans de Reconeixement.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.