Us presentem el municipi de Gueznaia!

13

Portem una setmana treballant intensament amb l’equip tècnic del municipi per conèixer el territori i els seus habitants.

Des del punt de vista urbanístic, el municipi de Gueznaia es troba en un moment decisiu de transformació, degut a la influència del desenvolupament econòmic de la seva gran ciutat veïna, Tanger, i la inversió turística i immobiliària de la costa atlàntica.

Per a suportar aquestes transformacions territorials, fa pocs anys, Gueznaia ha passat de ser municipi rural a municipi urbà. Resultant situacions urbanes amb desenvolupaments molt diferents. Trobem des de zones rurals sense infraestructures bàsiques, passant per barris consolidats però molt poc equipats fins a grans conjunts d’inversions immobiliàries i turístiques d’obra nova.

Actualment, al municipi de Gueznaia s’estan duent a terme nous projectes d’infraestructures, serveis i equipaments on el projecte Camina Tamshi vol aportar el valor afegit de la perspectiva de gènere per a aconseguir un desenvolupament urbà inclusiu.

 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This Campaign has ended. No more pledges can be made.